lördag 21 januari 2012

Älgköttet blev bästa hundgodis!


I natt bestämde sig mina kuvaszer Eira och Czabina för att agera testpanel och utse det bästa hundgodiset. De upptäckte att dörren till hundbutiken inte var låst. Att öppna stängda dörrar är inget problem för Eira. De tog sig i alla fall in och började smaka på torkad lever, torkat älgkött, tuggben, torkad fisk, frolic, älgchips mm. Som tur är så var de stora grisöronen inlåsta. De är ju inte bra att äta för många av. 

Den självutnämnda smakpanelen:
Czabina


Eira

Både Eira och Czabina bestämde sig för att älgköttet var godast. Så gott att det inte stannade vid ett litet smakprov utan att de bestämde sig för att det nog snart var morgon och dags för frukost. De öppnade den ena påsen efter den andra.Det konstiga var att matte inte blev så glad över den självutnämnda smakpanelen. Hon kunde dock konstatera att det hundgodis som gått åt allra mest var det torkade älgköttet! Det blev en väldigt dyr smakpanel men å andra sidan vet vi nu att älgköttet definitivt är värt sitt pris. Dyrt men gott! Älgköttet är i första hand till som belöningsgodis när man behöver något extra gott samt för hundar som har känsliga magar. Eira och Czabinas magar var i fin form trots den överdrivna konsumtionen.

Efter älgköttet var det den torkade levern som kom på en säker andra plats! Därefter har matte lite svårt att analysera rangordningen av det andra hundgodiset. Nu är dörren till butiken ordentligt låst. Matte tycker att denna form av testpanel blev lite väl dyr!

En annan test som gjorts av CSiGORAs hundtillbehör hittar du på bloggen Fluffmonster. Här finns en väldigt noggrann och utförlig analys av ett nytt hundschampo och balsam som vi tagit in till butiken! Kolla in den!


1 kommentar:

  1. Bra reklam! "Godis värt att jobba för!" För även om hon är fena på dörrar så fick de ju fixa lite:)
    Härliga bäddar nedan! J skulle säkert gilla,han som gärna ligger lite trängt. (Funderar lite på hur mkt hår som fastnar dock...) Får se när jag fått klippmaskin servad, det måste betalas först...

    SvaraRadera