onsdag 18 januari 2012

Billiga hundhalsband!

CSiGORAs HUNDbutik har nu 20% rabatt på strasshalsbandet Mini! Ett mjukt och skönt läderhalsand med skärpknäppe. Passar de mindre hundraserna. Givetvis finns det matchande koppel till! Kampanjen pågår till den 22 januari! Du hittar halsband från 103 kr!

Men även utan rabatt är detta ett prisvärt hundhalsband. Du hittar fler billiga hundhalsband och koppel i butiken såväl enkla som lite roligare. Vad sägs om mjuka textilhalsband från 35 kr?


Det finns matchande textilkoppel till som är justerbara. Dvs med en pistolhake i båda ändar samt flera ringar som gör att du kan reglera längden på kopplet och även lätt binda upp hunden om det skulle behövas! De finns även i en kortare variant som är 120 cm långa med vanligt handtag. Från 59 kr!

Vi har också mycket prisvärda reflexhalsband med matchande reflexkoppel. Finns för såväl små som stora hundar! Från 35 kr!
Eller vad sägs om våra superbilliga hundhalsband i nylon rån 29 kr! Finns även matchande koppel till!


Du hittar även billiga lärderhalsband av ekologiskt läder, antingen enkla hundhalsband eller med dekorationer av nitar eller swarovskikristall. Vad sägs om detta handgjorda nithalsband från 230 kr? Ett jämförelsevis mycket billigt hundhalsband av denna suveräna kvalitet!Kika gärna in i CSiGORAs HUNDbutik där du hittar massor av hundtillbehör på nätet. Här finns billiga koppel och hundhalsband men även massor av olika hundprodukter i olika prisklasser! www.csigora.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar