torsdag 12 januari 2012

Vilket hundkoppel passar dig?

Kanske detta handgjorda koppel i ekologiskt läder? Kopplet är svart med två snygga swarovskristaller vid fästet och två vid handtaget. Så läckert! Finns matchande halsband till! Du hittar kopplet i CSiGORAs HUNDbutik!
Hundkoppel med strass

Eller kanske vill du ha ett helt neutralt hundkoppel av ekologiskt läder med pistolhake i mässing? Så enkelt men samtidigt elegant. Lädret känns väldigt skönt i handen och innehåller inga kemikalierester.
IMG_0887retc
Eller har du en hund som ibland rycker till i kopplet. Då ska du givetvis ha ett ergonomiskt expanderkoppel. Skonsam mot såväl hundens nacke som dina armar!
MR-koppel
Eller kanske ett elegant textilkoppel från Puppia? Riktigt snyggt och det finns matchande hundselar till!
Koppel Presitge
Är du noggrann med att kopplet ska vara riktigt mjukt? Då ska du självklart ha ett rundsytt koppel i älgskinn! Trots att kopplet är så mjukt är det hållbart, då de är sytt kring en stark lina! Finns i både en tunnare och grövre modell!
Koppel i älgskinn

Alla koppel och givetvis många fler hundkoppel hittar du i CSiGORAs HUNDbutik. Ta dig tid och kika runt! www.csigora.com

1 kommentar:

  1. Jokkes rundsydda älgskinsskoppel är det bästa koppel jag har haft! Idag fick jag dessutom mitt andra (Tack Christina!), så nu har nytillskottet i flocken också ett Jokke. :)

    P.S. Det är verkligen hållbart - mitt första har jag haft i lite mer än 3 år och det har varit med i ur och skur. Värt varenda krona!

    SvaraRadera