fredag 20 januari 2012

Populäraste hundbäddarna

CSiGORA hundbutik har ett stort urval av bra hundtillbehör. Våra kunderas absoluta favoriter är hundbäddarna  Lyon och Peluchi! Dessa hundsängar är extremt mjuka och sköna för hunden. Nedan har tollaren Texas krypit ner i sin egen Peluchi-bädd:


Visst är Peluchi en riktigt snygg bädd också?

Det bästa är att bäddarna inte är särskilt dyra, från 375:- Nedan ser du den andra favoritbädden Lyon:


Det går att ta ut dynan men också tvätta hela bädden i maskin. Att de är så omtyckta beror på att de är väldigt hållbara och att hundarna verkligen gillar att krypa ner i sin egen bädd! Hundbäddarna finns i fem storlekar. Då tillverkarens mått är yttermått på den längsta sidan har jag räknat ut innermåtten, som är inom parentes. Tänk dock på att kanten är töjbar och formar sig efter hundens kropp, den brukar gärna vila huvudet mot kanten.

XS:  46 cm (35 x 30)
S:     56 cm  (45 x 40)
M:    66 cm (55 x 45)
L:     76 cm (65 x 50)
XL:   86 cm  (75 x 60)

Jag måste säga att Yap Dog gör riktigt bra hundsängar, framförallt för de mindre och medelstora hundarna. En hundbädd som verkligen håller formen ända upp till den största storleken är hundbädden Metz. Den tillhör mina favoriter. Enda nackdelen är att dynan inte går att ta ur men om bädden blir smutsig är det bara att tvätta den i maskin.
Till bädden Metz kan man köpa den matchande hundkudden Beauvais. Kuddens överdrag är tillverkad av samma vitmelerade fuskpäls som Metz. Finns det barn i familjen kommer de antagligen lägga beslag på denna mjuka kudde. Den är dessutom riktigt snygg och blir som en prydnad i rummet. Kudden är drygt 70 x 100 cm, det går att ta av och tvätta överdraget. I skonsam tvätt kan även hela kudden tvättas. Trots att hundsängen är övervägande vit gör den något melerade fuskpälsen att den ser ren ut länge!
Du hittar dessa hundbäddar i CSiGORAs HUNDbutik. Där hittar du ännu mer hundsängar, även för de största hundarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar