torsdag 19 januari 2012

Hundleksaker för roligare träning

Nu har jag beställt hem massor av roliga träningsleksaker till hunden. Såväl till stora som små hundar. Det är dels en expander (bungee) med fleece, fuskpäls eller fårskinn som är en perfekt belöningsleksak. Dels denna korta variant som lätt kan stoppas i fickan. Den har också ett pipljud. Perfekt leksak till agility.Den finns även som en ring i en kortare och längre modell: Fårskinnsleksakerna finns med antingen en kortare eller längre expander. Låt hunden endast ha dessa hundleksaker tillsammans med dig. Den töjbara expandern och mjuka skinnet stimulerar hundens leklust och är därför perfekt när du tränar med hunden om det så är lydnad, agility, rally eller vardagslydnad.Det kommer finnas bungee med väl tilltaget fårskinn och även en kortare variant!En perfekt leksak när du vill kampa med hunden:


Det kommer också finnas bungee med två handtag med fuskpäls i mitten. Även denna är suverän för att stimulera kamplusten. Eller vad sägs om den här expandern med skinnpåse som man kan stoppa godis i!Jag ser fram emot att få hem dessa roliga och spännande hundleksaker. De är beställda från orginaltillverkaren i england som har licens för denna typ av hundleksak. De är omsorgsfullt tillverkade för hand av material som tål tuffa tag. De har testats under en längre tid, framförallt inom agility.

Alla färger kommer inte finnas i lager men det kommer finnas en hel del fina färger att välja mellan. Som vanligt är det viktigt för CSiGORA med produkter som är funktionella och hållbara men även snygga. Det kommer därför finnas en hel del läckra färgkombinationer! Jag räknar med att få hem dessa produkter i början av februari! Priset kommer ligga mellan 150-250 kronor. Men då får du en riktigt bra belöningsleksak till din hund! Träningen blir genast mycket roligare för både dig och din hund!


3 kommentarer:

 1. Massa roliga ju dom som är runda ser riktigt spännande ut hoppas dom kommer hem snabbt nu =)

  SvaraRadera
 2. Gillar starkt dessa typ av leksaker!

  SvaraRadera
 3. Vore nog något för Assar!
  Trots vad många tror om en hund med humör som hans är han urkass på att kampa. Men vi har kommit en bit på väg o jag märker hur det nyttar för sambandet oss emellan.

  SvaraRadera